Meer over ons

BlueSun Zonnestudio’s is een jong franchiseconcept wat zich uitsluitend richt op de 24-uurs markt, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit. De persoonlijke benadering wordt hierbij niet uit het oog verloren. Verantwoord zonnen staat net als hygiëne hoog in het vaandel en door middel van een frisse uitstraling, veel kennis en scherpe prijzen willen wij de consument geven waar het recht op heeft, een altijd toegankelijke professionele zonnestudio.

BlueSun wil de consument op een positieve en verantwoorde manier laten genieten van een gezonde dosis vitamine D en doet dit met veel succes. Uiteraard maakt BlueSun gebruik van toonaangevende Ergoline zonnebanken, heeft het echt gediplomeerd personeel, is een uitstekende hygiëne vanzelfsprekend, en geven onze studio’s net dat beetje meer voor een scherpe prijs. Loop eens binnen in één van onze studio’s en krijg een vrijblijvend advies op maat.

Hygiëne

Uitgebreide reiniging

BlueSun stelt erg hoge eisen aan hygiëne. Al onze banken worden uitgebreid gereinigd na elk bezoek en iedere dag gedesinfecteerd. Wij zijn dan ook in bezit van een officieel certificaat, wat inhoudt dat een extern bureau regelmatig controleert of de zonnebanken wel echt schoon zijn. Ook maken wij ze van binnen en aan de buitenkant regelmatig schoon, zodat u optimaal bruint, en kunt genieten van een schone bank. Komt u tijdens onbemande uren? Dan is alles aanwezig om zelf voor een schone bank te zorgen.

Geschiedenis

Altijd open

De eerste BlueSun vestiging opende haar deuren in 2010, in Geldrop. Door het kostendrukkende 24-uurs zonnesysteem wist de consument al snel BlueSun te vinden.

Door het grote succes werd in 2011 een 2e vestiging geopend in Zoetermeer. Stapje voor stapje werd deze zaak omgebouwd tot een nieuwe BlueSun vestiging zonder 24-uurs systeem, en al snel bleek ook dit een groot succes. Het aantal klanten verdubbelde en het BlueSun concept sprak ook hier de mensen aan. Door het grote succes kwamen er later in 2017 de studio’s Deventer en Breda erbij.